Hur gör man för att kunna lita på en person igen som har sårat en så sjukt mycket, någon som man öppnade sig helt för och litade på...som sen sviker en totalt!

Hur kommer man över känslan och besvikelsen som blev då...Hur får man tillbaka det som försvann, det ser revs ut ur en,den tomma känslan.

Hur kommer man över rädslan som hela tiden är över en att det ska hända igen!

När man inget annat än vill att kunna lita på den personen igen, den personen betyder så mycket och man vill lägga de gamla bakom sig men hela tiden kommer känslan tillbaka, rädslan...Tänk om det händer igen, fixar jag det..Och det spelar ingen roll hur mycket personen säger att det kommer inte hända igen och man vill tro på det men rädslan att bli sviken igen tar över...

Jag kan inte med ord beskriva hur det kändes, nått togs ifrån mig och det känns än..Just nu är mitt förtroende noll men jag vill tro av hela mitt hjärta, så ska man våga chansa...


They ask me why it's so hard to trust, I ask them why it's so hard to keep a promise...:)