Den här veckan har det varit mycket & den har gått så snabbt! I söndags så vart det en heldag i valbo med Tess & Tommy, blev lite klappar inhandlat, Blev lite leksaksaffärer & det är ju kul att gå & trycka på allt som låter :-P 

Själv kom jag på att jag skulle behöva ett FETT konto & ett stooort hus med allt man hittar både på Ikea & alla heminredningsaffärer :-$

På måndagen så var jag först på arbetsintervju på fm sen så var jag med mamma på sjukhuset! Intervjun kändes bra & det gick ju bra med tanke på att jag fick jobbet :-D  vet inte när vi kör igång men det lät som den 1/12 iaf så nu får man tänka om inför julveckan för nu vet vi ingenting! Känns även bra att den jag ska jobba närmast med känner jag sen innan! Jobbet är boendestöd med inriktning mot utvecklingstörnig, hjälpa personer eller göra saker med dom i sina hem, vardagssysslor ! Tror att detta kommer att bli riktigt bra, det är ju nystart fast ändå inte, så det ska bli kul att vara med från början!

I tisdags var det sjukhuset igen med mamma, hon sov kvar här så slapp vi åka fram & tillbaka!  Hon var kvar på sjukhuset i 2 h på dropp så då hann jag hem & plugga en sväng där emellan...Sen hem med henne till Voxnabruk!

I går jobbade jag jour, slutade 09.30 i morse, iväg & sola med Marie en snabbis sen hem & tvätta, städa & plocka lite, i morgon ska jag klippa mig sen på kvällen ska vi ut på N1 med några från klassen å käka , dricka & titta på fotboll! Resten av helgen blir det jobb...kommer sakna både personalen & kunderna där jag är nu men jag tror i längden att detta kommer bli bra!