Fick höra att det var ett tag sen jag skrev nå så här kommer det lite ;-)

Har kommit igång med promenaderna igen och det är verkligen skönt! Har till och med ställt kl två dagar den här veckan för att komma upp och iväg och för att vara mig är det jävligt duktigt! Ska komma iväg på gymmet också det är lika där, mår så bra då jag väl kommer dit, fattar inte varför det ska vara så svårt att lära sig de :-P Hade ju tyvärr gått upp lite den här tiden då jag inte gjort ett skit och det är så surt!!!Men men bara att ta tag i det igen, har ju lyckas gått ner 15 kg en gång så jag vet att jag kan!

I morgon är det fredag och jag jobbar till 17 sen är det helg!Då blir det mat och till att spela lite monopol med Jimmy, Malin och Fredrik och nästa helg så drar vi till Sundsvall, där ska vi bo på hotell, äta god mat och SHOPPA !! kan ju inte bli bättre ;-)

Var på buspalatset för nån söndags sen ( dagvill ) och att ja har missat de, det var ju super skoj! Kommer lite bilder på de här....dock inte på mig ;-)