Är nu här,och än så länge är det strålande väder <3 Så himla skönt! Hoppas det håller i sig så inte vintern blir sååå lång! Tycker dom flesta säger att det har varit en kanon sommar...kan inte riktigt hålla med,självklart var den bättre än förra sommaren men jag vill ha längre och varmare sommar! juni månad regnade de nästan varje dag, regnade de inte på dagen så kom det en skur på kvällen..jag gick på semester den 10 juni och mina två-tre första veckor regnade de  :-( sen var det mellan 6-9 grader på kvällarna jag tycker då inte det är sommarvärme...Juli månad var underbar och halva augusti men kan vi verkligen kalla de en toppen sommar? Vi har tre sommar månader och en och en halv var bra enligt mig  :-P

Men nu är det september och det innebär att skolan har dragit igång, nu ska vi läsa medicin fram till jul en gång..jag har börjar på ett nytt jobb inom handikapp där jag ska vara fram till 30 april! Har jobbat en vecka nu och jag trivs bra det är ju detta eller psykiatrin som jag vill hålla på med !

Annars rullar det på, lite små less på folk som inte kan prata klarspråk och reda ut saker och ting bara, ska det var så j***** svårt??