Då var år 2014 här & jag tycker alltid att det är så skönt med ett nytt år, det känns som man får en nystart på nått vis....365 nya dagar, nästan som 365 oskrivna blad i en bok! 2013 var väl inte det bästa året men ändå ett bra år....blev fruktansvärt besviken på en person samtidigt så fick de mig att inse vad han verkligen går för & det hjälpte mig att gå vidare...Lärde känna två nya människor som jag kommit väldigt nära & som jag även firade nyår med ;-)

Började 2014 med ett nytt jobb som känns toppen & har verkligen haft turen att få kanon trevliga arbetskamrater !! Tror verkligen detta kan bli jätte bra bara vi får allt på plats!

Träningen & vikten har stått stil i december, eller vikten har nog inte stått still men den har gått åt fel håll...men men bara att ta nya tag nu! Blir så arg på mig själv att jag låter det falla bara för att de blir en massa röda dagar! Har ju lyckas gått ner 15 kg å dom ska INTE tillbaka!! Skolan började i dag igen och nu ska vi läsa vård & omsorg 2 fram till vecka 17.

2014 hoppas jag även blir ett år då jag kan träffa vänner som jag inte sett på ett tag & ta igen förlorad tid med dom...dom är saknad!

Jag hoppas även att jag kan ta vara på det fina & underbara som finns framför mig & lägga de andra bakom mig, det är inte värd alla dålig energi !

Det nya året firade jag med Malin, Fredrik & Jimmy, var hemma hos Jimmy, käkade exotisk planka ,drack en massa gott, åt en god efterrätt som Jimmy hade gjort och spelade spel! Mycket trevligt var det :-)


Med allt ont finns något gott & med allt gott finns något ont...